План читання Біблії на Різдвяний піст 2022/2022

А Ісус Христос не має ні початку днів, ані кінця життя, не в тому сенсі, як Мелхіседек, але в тому, що Він абсолютно не має ні початку в часі, ні кінця. Так як Він сказав, що Йому належить бути піднесеним, і тим назнаменував Свою смерть, то щоб слухач від цих слів не збентежився і не став припускати про Нього чогось людського і не вважав Його смерті припиненням існування, – ось дивись, як Він виправляє це: Він говорить, що Той, якого дає Батько, Син Божий, податель життя, до того ж життя вічного. Така була мета у Нього. Велика і недомислима для людини – така, щоб кожен, хто вірує в Нього отримав два блага: одне – щоб не загинув, інше – щоб мав життя, і до того ж вічне. Мелхіседек представляється не маючим ні початку днів своїх, ні кінця життя, не тому, що він дійсно не мав їх, але тому, що невідомий його родовід.

Церковний календар на жовтень 2022 року в Україні Якщо це життя, щоб ми вірили в Бога без Христа, позбавте Христа імені та якостей Бога. Зауваж, прошу тебе, те, що як вище Він сказав, Син Людський зійшов з Неба, хоча плоть не зійшла з Неба, ukrainatoday.com.ua але те, що є Боже, доклав до людини через єдність Особи і єдність Іпостасі, так і тут знову те, що людське, докладає до Бога Слова. 5), хоча вище сказав, що Він сидить праворуч Отця. Той, Хто вище цих замишляючих, каже Псалмоспівець, посміється або явить смішними задуми їх, так як вони роблять нерозумне. Оскільки повинен народитися Той, Хто зруйнує його панування, сатана уважно спостерігає, щоб, коли Діва народить, погубити Дитину. Перша спокусилася на непослух Богові і впала, але останню переконали послухатися Бога, тому Діва Марія може стати захисником Єви. Бо хто за перевагою є священик Всевишнього Бога, як не Господь наш Ісус Христос, Який приніс жертву Богу Отцю і приніс те же, що приніс і Мелхіседек – хліб та вино, тобто Свої тіло та кров? Маймо усвідомлення, що Бог нам дарував, що ми можемо отримати через нашу віру, а з іншого боку – міркуймо, коли щось просимо в Бога, наскільки це дійсно є добром для нас.

Чому ж Бог так полюбив світ? Оскільки два пришестя Христові, одне вже було, а інше – у майбутньому, тому про перше пришестя каже, що Син не посланий, щоб Він світ засудив (бо, якщо б Він для цього прийшов, то всі були б засуджені, так як всі згрішили, як і говорить Павло у Рим 3:23), але переважно для того прийшов, щоб врятувати світ. А друге пришестя безумовно буде для того, щоб судити всіх і віддати кожному по його ділах. Подібно до того, як чуючи ім’я “Ісус” (в Старому Завіті), ти розумієш не істинного Ісуса, але приймаєш це ім’я тільки за прообраз і більше нічого не шукаєш, так і чуючи про Мелхіседека безначального і нескінченного, не шукай в ньому істини, але задовольняйся однією назвою, а істину знаходь у Христі. Крім того, 2015 рік може стати конфліктним дляпар, що знаходяться в шлюбі, говорить Олена Курилова, екстрасенс. З недавніх пір в пресі з’явилася інформація про те, що в останні дні життя були озвучені передбачення Ванги на 2021 рік для України і деяких країн СНД.

Зате для відносин і любові рік буде сприятливим, каже Джулія Ванг. Того, Кого переслідували через заздрощі; і той, який христив водою, – Того, Хто христив вогнем та Духом Святим (Мт 3:11). Світильник незатемнений проповідував Сонце правди; сповнений Духом – Подателя Духа. Чи не згрішить той, хто віднесе це і до справжніх ворогів Церкви, і до майбутніх, які віддадуть звіт за свої гріхи та негідність. Чи бачиш, що не потрібно триматися одних тільки висловів? Чи бачиш, що скрізь потрібна віра? “Ти – Єрей повіки на зразок Мелхіседека” – тому що Мелхиседек не олією, як Аарон, помазаний на священство, і не криваві приносив жертви, і був первосвящеником язичників, і Авраама благословив хлібом та вином. Виконується те, що багато пізніше через пророка говориться Христові, Якому ще тільки належало прийти у плоті: “Ти – Єрей повіки на зразок Мелхіседека” (Пс 110:4). Тобто не по чину Аарона, оскільки його чин повинен був бути скасований, оскільки з’явилися самі предмети, які передчувались цими тінями. Чому він сказав: “на зразок Мелхіседека”? Один Христос. Петро не сказав: «Ти – Христос чи Син Божий», але Христос, Син Бога Живого. Вийшов від Матері, народився від Отця, Один і Той же народився і був даний. Хто передає життя іншим, Той тим більше виливає життя для Себе самого.