Пророцтва російських святих про третю світову війну. Пророцтва про Третю світову війну

Astro Online Натальная Карта По Дате Рождения - Telegraph Зауважте серп у вигляді дуги півмісяця, nordextools.ru ця емблема не розпочалася з часу СРСР, ще Німрод навчив людей тому, як робити ідолів, як поклонятися їм і він сам говорив про себе, що він бог сонця, а його дружина як місяць, і символом цієї його дружини і був півмісяць, і цей серповидний символ, – емблема “ілюмінатів”, https://alacumba.com банкірів, керуючих світовою фінансовою системою. Пропущено одну букву. Аттіла – вождь гунів (434-453), який став символом варварства та жорстокості. Отже, відомо, що в світі відбуватимуться якісь військові дії, як це було практично завжди, протягом довгої історії людства. Сьогодні, незважаючи на всі політичні ігри та пропаганду, його поважають у всьому світі. Сьогодні, чи пізніше, але кинуть його росіяни проти нас. Про це говорили і американський провісник Едгар Кейсі, і середньовічний алхімік Парацельс, і навіть сам Нострадамус – усі говорили про те, що саме Росія стане порятунком всього людства. Чи чуєш, як переступ, що був в Адамі і «відхід» від божественних заповідей занепокоїли природу людства і повернули його на свою землю? Чи не ви казали: Де ж Бог?

Презентация на тему: "Використання народознавчих засобів у с Буття 12:3, Бог сказав Аврааму, що благословить благословляючих євреїв і прокляне проклинающих євреїв. Буття 12 і 15). Оскільки заповіт Бога з Авраамом був безумовним, а Його обітниці нащадкам Авраама досі не виконалися, то футуристичний погляд прогнозы на 2023 год о будущем Украины обітниці для Ізраїлю є цілком виправданий. Бог продовжив: “Багато протестантів залишаться на землі, так як не звертали увагу на мій закон про розлучення”. І багато католиків, православних та протестантів залишаться через те, що вони не звертали увагу на цю заповідь. Він сказав: “Багато католиків залишаться, тому що вони не звертали увагу на закон, який Я дав у 10 заповідях, щоб не мати ніяких інших богів переді Мною і не робити жодної постаті чи подоби того, що на землі і на небі. Вони зробилпророчества и прогнозы для Украины на 2023 год от сильнейших ідолів з апостолів, з Марії, і зробили навіть ідола з Мене, Ісуса, і схилялися перед ідолами зробленими руками людини, через це, багато католиків залишаться на землі “. З цієї ж причини, залишаться багато православних.

Все що Бог проговорив мені тієї ночі, Він знає і я знаю, але зараз Бог пояснив мені прпрогнозы и пророчества от сильнейших экстрасенсов Украинычини того, чому ці люди залишаться. Все це можна перенести на життя і оцінити, наскільки правий був французький алхімік. Євангелістів, потрібно буде пояснити невознесеним людям причину того, чому вони залишилися, але я не розумів того, наскільки важлива це буде робота. Багато проповідників сьогодні розповідають людям те, що вони хотіли б чути відносно цієї теми, але нам потрібно дотримуватися того, що говорить Біблія. Багато євреїв у Східній і навіть Західній Україні, будуть арештовані і страчені. Мольфари про те, коли закінчиться війна в Україні, кажуть таке. Влад Росс впевнений, що війна на Донбасі буде до того часу, поки Путін буде президентом. Коли почнеться війна проти Ізраїлю, український уряд укладе договір з російським урядом і це дозволить російським військам увійти на Східну Україну і пройтися по кордонах річки Дніпро, site разом з частинами української армії, і буде дуже великий антисемітизм.

Ще раз про ракети, які потраплять в Східну Україну: перша потрапить до Києва, друга в північну частину Полтавської області, третя в Харків, четверта в північну частину Донецької області, п’ята в Луганськ, шоста в Одесу, сьома в Херсон, восьма на південь Запорізької області. Російська армія не прийде на Східну Україну, щоб битися, їх запросить новий український уряд, який буде більше схильне до Москви, і всі досягнення помаранчевої революції будуть втрачені. P.S. Коли Ісус прийде при битві Армагеддон, ті, хто вірять, стануть частиною Його Царства. Матфей 24:16. Посеред періоду скорботи, Антихрист зробить так, що буде раптова атака на Ізраїль і Бог попереджає Ізраїль, що коли прийде ця атака, “тоді проживаючі в Юдеї, нехай тікають в гори”, homepage коли Антихрист атакує Ізраїль, всі ті, хто будуть сумніватися, помруть або стануть рабами. Ще я бачив одну велику хмару в небі над Києвом, і вона просто стояла над центром міста; і Бог сказав мені: “Той, хто буде сумніватися, просто помре в Києві”. І тієї ж ночі Бог сказав мені, що, та, нова хмара, яка сформувалася над Києвом, вона символізувала тих, які залишилися.